23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

En stark partner i 25 år

| Medlemsnyhet | Företag Willbrandt Gummiteknik A/S

De flesta av oss känner igen förmodligen inte namnet WILLBRANDT när vi hör det, men de är faktiskt en del av många människors vardag. Och torsdag 14/3-2019 kan de fira att det har varit så här i 25 år.

När du är på tåget kan du se sina gummiband runt fönstren och dörrarna, och hela motorrummet under passagerarutrymmet är fyllt med WILLBRANDT-produkter, vilket gör att din tågresa blir bekvämare.

På vintern, när du ser en snöplog som kör förbi, kommer gummiskäraren troligtvis också från WILLBRANDT. Faktum är att de har specialiserat sig på vibrationsdämpning i många olika situationer, allt från att hänga upp elektronik på fartyg på högvatten för att dämpa vibrationer från maskiner och i nacelle på vindkraftverk.
WILLBRANDT var ursprungligen ett tyskt företag som startades 1892. För 25 år sedan startade de ett dotterbolag i Danmark, och koncernen har nu två underavdelningar i Tyskland och förra året öppnade de ett hemvist i Frankrike.

Johnny Anekjær har varit verkställande direktör sedan 2005, då det endast fanns 2 anställda i Bjæverskov. Han moderniserade företaget och sedan tog det av. WILLBRANDT flyttade till nuvarande lokaler i Haslev och växte stort. Under fem gånger har de blivit namngivna Gazelle och idag räknar företaget 15 dedikerade medarbetare.

Det börjar ge utrymmeproblem i de nuvarande lokalerna och det har därför beslutats att köpa en stor tomt på Grønlandsgade 9 i Haslev där en helt ny bostad byggs, vilken förväntas öppnas 2020.
Det kommer att göra plats för mer lager och inte minst flera nya möjligheter att hjälpa sina kunder med de utmaningar som nu kommer.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Willbrandt Gummiteknik A/S

Finlandsgade 29
4690 Haslev
Danmark
Willbrandt Gummiteknik A/S

Tipsa en kollega

0.11