23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Smarta lyft på Industrimässorna

| Medlemsnyhet | Företag Movomech AB

Många företag har fått upp ögonen för hur ergonomiska lyfthjälpmedel kan förbättra både produktivitet och arbetsmiljö.

Under två dagar i februari samlas ett stort antal utställande företag och besökare i Malmömässan för det som kallats "Sveriges Smartaste Industrievent". Bland de utställande företagen har Movomech AB sett ett ökande intresse för ergonomiska lyfthjälpmedel redan tidigt i planeringen av nya arbetsstationer.

Tony Kjellkvist, försäljningschef på Movomech AB, förklarar:

– Tidigare kom företag till oss när de redan hade problem och sjuktalen börjat stiga. Idag har de bättre kunskap om hur viktig en ergonomisk arbetsmiljö är både för de anställda och för en störningsfri produktion, och man planerar därför ofta för detta redan innan arbetsstationen är på plats och i drift.

– Här på Industrimässorna i Malmö i kan vi konstatera att intresset är stort för våra hanteringslösningar, och vi har fått många förfrågningar och intressanta diskussioner kring specifika lyftproblem hos företagen. Det finns alltid flera olika alternativ av lösningar och vi hjälper företag att hitta rätt i djungeln av olika tekniker för inte bara lyftning av objekt utan även varianter av sätt att gripa, rotera och förflytta lyftobjekt.

– Det händer ofta att vi får en förfrågan om att lyfta en viss produkt på ett specifikt sätt eller med ett förvalt lyftdon, men efter en diskussion och lite bollande fram och tillbaka visar det sig att en helt annan lösning kan vara mer optimal, både sett till produktionsförbättring och ur en operatörsergonomisk synvinkel. En smartare lyftlösning helt enkelt!

– Vi skickar ett stort tack till alla våra besökare på mässan för intressanta förfrågningar och diskussioner, avslutar Tony Kjellkvist. Industrimässorna är alltid intressanta för oss då våra kunder återfinns i vitt skilda branscher som alla möts här.

– Vi ser fram emot att under 2019 hjälpa ännu fler företag att förbättra lyftergonomin i sin produktion.

 

www.movomech.se    |   World-class lifting solutions

 

Industrimässorna 2019
Sveriges smartaste industrievent – hela produktionskedjan under ett tak

Industrimässorna i Malmö har ett regionalt fokus och lyfter de största branschutmaningarna i södra Sverige. Konceptet består av undermässorna Automation, Underhållsteknik, Mät- & Reglerteknik, Pumps & Valves och Worksafe skapar ett helhetsgrepp på produktionskedjan – från ax till limpa.

Malmömässan, 6-7 februari, 2019

 

Medlemsnyhet

Företag
Movomech AB

Kabelvägen 9
291 09 Kristianstad
Sverige
Movomech AB

Bilder och video

Tipsa en kollega

0.093