23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Proton Engineering har ny chef för kvalitet och miljö

| Medlemsnyhet | Företag Proton Engineering AB

− Jag är grymt tävlingsinriktad. Automotiveindustrin är alltid en utmaning och det känns roligt och sporrande att jobba mot de extremt höga krav som ställs, säger Proton Engineerings nya kvalitets- och miljöchef, Boris Tominc.

Nu närmast kommer Boris Tominc från PMC Cylinders i Vaggeryd där han haft samma roll som nu. Dessförinnan har han 15 års erfarenhet av kvalitetsarbete, från Kongsbergkoncernen, gentemot automotiveindustrin och är väl förtrogen med de krav som måste uppfyllas.

− Snart är lastbilsindustrin ifatt bilindustrins kravställningar. Det blir tuffare och tuffare även på vår arena. Men jag ska jobba hårt för att vi ska kunna leverera produkter med rätt kvalitet till våra kunder så att de blir nöjda. Det passar min tävlingsinriktade personlighet, säger Boris, som gärna tränar på sin racercykel direkt efter jobbet och har anmält sig till årets Vätternrunda.

− Senast jag körde Vätternrundan var 1995, men när jag inte fick någon placering efter loppet, tröttnande jag. För mig är resultatet oerhört viktigt.

 Vi hälsar Boris Tominc varmt välkommen till Proton!

 

Kvalitets- & miljöchef
Boris Tominc
0370-768 30
boris.tominc@proton.se

Medlemsnyhet

Företag
Proton Engineering AB

Box 23
568 21 Skillingaryd
Sverige
Proton Engineering AB

Tipsa en kollega

0.078