23948sdkhjf

Svenska Gjuteriföreningen och Sveriges Gjuteritekniska förening bjuder in till Gjuteridagarna

| Medlemsnyhet | Företag Svenska Gjuteriföreningen

Den största konferensen inom svensk gjuteriindustri hålls den 21–22 mars i Skövde. Med framtidsskådning som tema hoppas man locka lika många deltagare som förra året.

Gjuteridagarna, ett samarbete mellan Svenska Gjuteriföreningen och Sveriges Gjuteritekniska föreningen, har på senare år blivit en succé. Förra årets konferens lockade 200 deltagare vilket gör det till gjuteribranschens största evenemang.

Årets konferens äger rum den 21–22 mars i Skövde. Temat är ”Gjuteriindustrin 2035 - en vägbeskrivning till en konkurrenskraftig och hållbar bransch”.
– Under årets konferens presenterar vi branschens önskemål för hur Gjuteriindustrin ska se ut år 2035 och därefter följer föredrag som ska vara vägledande till att uppnå detta säger Diana Bogic, kommunikationsstrateg på Svenska Gjuteriföreningen.

I år har arrangörerna bokat in Thomas Eriksson, författaren till den omdebatterade boken Omgiven av idioter, för att prata om framtidens ledarskap och kommunikation. Dessutom har deltagarna även ett studiebesök på Volvo att se fram emot.

Men för den som önskar delta på konferensen är det viktigt att vara ute i god tid.
- Förra året stängde vi faktiskt ner anmälningsformuläret några dagar innan sista anmälningsdag då vi inte kunde ta emot fler deltagare, säger Diana Bogic. Hon berättare vidare att när konferensen gick av stapeln var det 30 personer på reservlistan för studiebsöket. Så jag skulle verkligen rekommendera den som vill delta på årets konferens och studiebesök att anmäla sig i tid, avslutar hon.  

För mer information om konferensen, besök www.gjuteriforeningen.se.

 

 

Medlemsnyhet

Företag
Svenska Gjuteriföreningen

Tullportsgatan 3
550 02 JÖNKÖPING
Sverige
Svenska Gjuteriföreningen

Tipsa en kollega

0.07