23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Bauer Gearmotor Sverige får ny VD

| Medlemsnyhet | Företag Bauer Gearmotor Sverige AB

Daniel Kahn tog över som chef på Bauer den 1 juli i år

Bauer Sveriges styrelse har bestämt sig för att utse Daniel Kahn, 30, till ny vd. 

Daniel har arbetat som försäljningsingenjör på företaget sedan 2015.

Daniel Kahn är i grunden elektroingenjör och har sedan sitt tillträde hunnit med att göra föreläsningar om industrin för studenter på Karlstad Universitet där han fick sin ingenjörsutbildning.

- Jag är väldigt glad och stolt över att ha fått denna möjlighetenpå Bauer. Jag vill gärna ge tillbaka och dela med mig av mina erfarenheter som tagit mig hit och därför var ett av mina första projekt att starta ett samarbete med mitt gamla universitet.

Bauer Gearmotor Sverige har hand om den svenska marknaden för Bauer Gear Motor GmbH, grundat 1927, och är en av världens äldsta växelmotortillverkare och leverantör. Det är idag ett globalt företag med närvaro över hela världen med fabriker i Tyskland, Slovakien, Kina och USA. I Sverige har Bauer sitt säte i Gustavsfors i Dalsland.

- Vi är inne i en fas just nu där utvecklingen av produkter är större än på länge. I och med Industri 4.0 så har det tagits fram både tekniskt avancerade och energisparande produkter och det är spännande att vara en del av ett företag som ligger i framkant.

Bauers produkt Torque Control 4.0 vann tidigare i år ett innovationspris på Allianz Industrie 4.0 Baden-Wüttenberg. Torque Control 4.0 är en integrerad elektronisk momentövervakningslösning för växelmotorer.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Bauer Gearmotor Sverige AB

Årjängsvägen 4
666 93 Gustavsfors
Sverige
Bauer Gearmotor Sverige AB

Tipsa en kollega

0.094