23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

En musikalisk hyllning på perforerad plåt

| Medlemsnyhet | Företag RMIG Sweden AB

Två mil väster om London ligger staden Hayes, en gång känd som skivbolaget EMI:s hemort. Nu håller området på att förvandlas och fyllas med kontor, bostäder, restauranger, högskola, butiker, bio och musikscener i stället.

Här finns The Old Vinyl Factory, där Rolling Stones, The Beatles och Pink Floyds epokgörande skivor pressades. Nu håller området på att förvandlas och fyllas med kontor, bostäder, restauranger, högskola, butiker, bio och musikscener i stället.

När man bygger parkeringshus är det viktigt att säkerställa tillräcklig ventilation och belysning. För The Music Box löste man den utmaningen med hjälp av en fasad i perforerad metall, som på en gång erbjuder tillgång till luft och ljus och bildar underlag för en estetiskt tilltalande fasad.

Hårda fakta om fasadplåten på Music Box i Hayes:

·         Material – Galvaniserat stål

·         Mönster – RMIG ImagePerf

·         Tjocklek – 2,5 mm

·         Finbearbetning – Böjning

·         Ytbehandling – Pulverlack

·         Arkitekt – Studio Egret West, London

För mer information, vänligen kontakta
RMIG Sweden AB 
E-post: info.se@rmig.com
Telefon: 0501-682 00

Om RMIG
RMIG erbjuder perforerad plåt och sträckmetall för många olika tillämpningar. Som världens största tillverkare och leverantör i vår bransch har vi den erfarenhet och logistik som krävs för att alltid kunna erbjuda rätt lösning till rätt pris.

Förutom fasadbeklädnader kan RMIG leverera produkter och lösningar för bygg- och arkitekturändamål som parkerings- och säkerhetskontroller, ljuddämpande vägg- och takbeklädnader, belysning, gatumöbler, räcken och gångbanor.

RMIG har försäljningskontor/produktionsenheter i 13 europeiska länder och lokala representanter i ett stort antal länder utanför Europa. Överallt erbjuder vi omfattande lokal rådgivning och valfrihet, oavsett om det gäller expressleverans av lagervaror eller skräddarsydda lösningar anpassade för unika designkrav. För mer information, besök vår hemsida.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
RMIG Sweden AB

Västerängsvägen 1
542 22 Mariestad
Sverige
RMIG Sweden AB

Bilder och video

Tipsa en kollega

0.094