23948sdkhjf

Hitta rätt luftfuktare med Condairs beräkningsprogram

| Medlemsnyhet | Företag Condair Sverige

Condairs beräkningsprogram Help hjälper dig välja, konfigurera och anpassa våra olika befuktare till de specifika krav och önskemål du har gällande din luftfuktighet.

Med Help har du möjlighet att välja specifik utrustning som passar de olika typerna av anläggningar och samtidigt välja mellan ett brett utbud av tillbehör och servicemöjligheter.

Resultaten av dina uppgifter presenteras sedan i en utrustningslista och en specifikation av den befuktningslösning som matchar dina önskemål och behov.

Programmet kan vara särskilt användbart i designfasen när du ska komma igång med ett nytt projekt. Här kan Help bidra med en specificerad och detaljerad produktkatalog innehållande teknisk information, en smidig export av dokument i olika format, och enkel och direkt beställning av produkter, användarvänliga produktval och ett effektivt beräkningsverktyg. 

Vill du använda det kostnadsfria beräkningsverktyget skickar du ett mejl till help.dk@condair.dk och skriver ”help” som ämne. Sedan kommer du att få ett mejl med dina inloggningsuppgifter och du kan använda programmet. På vår hemsida kan du ladda ner en användarguide.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Condair Sverige

Box 202
452 24 Strömstad
Sverige
Condair Sverige

Tipsa en kollega

0.087