23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Stort intresse för AP&T:s servohydrauliska press på EuroBLECH 2018

| Medlemsnyhet | Företag AP&T

För AP&T är EuroBLECH ett viktigt tillfälle att presentera sitt helhetserbjudande för en bred internationell publik, med både nya och befintliga kunder.

EuroBLECH i Hannover – världens största mässa för den plåtformande industrin – har en fortsatt stark attraktionskraft. I årets upplaga medverkade fler än 1 500 utställare och drygt 56 000 besökare. För AP&T är EuroBLECH ett viktigt tillfälle att presentera sitt helhetserbjudande för en bred internationell publik, med både nya och befintliga kunder. Huvudattraktionen den här gången var AP&T:s unika servohydrauliska press.

– Efter fyra intensiva, givande dagar kan vi konstatera att det finns ett väldigt stort intresse för vår nya servohydrauliska press, men även för våra produktionslinjer, automationsprodukter och tjänster, säger Michael Hunger, Director and Head of Sales and Marketing Europe. 

 Rent konkret resulterade det i ett stort antal nya kundkontakter och offertförfrågningar.

– Tack vare en fantastisk insats från vårt team på plats kunde vi ta hand om våra besökare och möta deras frågor på ett väldigt bra sätt, säger en nöjd Michael Hunger.

AP&T:s servohydrauliska press karaktäriseras av korta cykeltider, hög precision, låg energiförbrukning och ett lågt underhållsbehov. Egenskaper som gör den till ett högintressant alternativ, inte bara till konventionella hydraulpressar utan också till servomekaniska pressar.

Läs mer om AP&T:s servohydrauliska press här.

Medlemsnyhet

Företag
AP&T

Box 32
Rönnåsgatan 3A
523 21 Ulricehamn
Sverige
AP&T

Tipsa en kollega

0.078