23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

En växande kraft solida hårdmetallborrar

| Medlemsnyhet | Företag Dormer Pramet AB

Dormer Pramet har utökat sitt Force-program av solida hårdmetallborrar med ett specifikt sortiment för bearbetning i rostfria stål.

Dormer Pramet har utökat sitt Force-program av solida hårdmetallborrar med ett specifikt sortiment för bearbetning i rostfria stål.

Force M-sortimentet av borrar erbjuder en konsekvent hög produktivitet vid användning i många olika maskiner och applikationer. Detta gör dem till ideala valet för allmän användning.

Force M ingår i Force-familjen där ju Force X, användbar i ett brett utbud av material, sedan tidigare finns.

Samtliga borrar inom vårt Force-program har en modifierad 4-fasettsspets med urspetsning som förbättrar spånformning, styrka och slitagemotstånd.

En unik egenskap hos Force-borrarna är dess CTW spårgeometri, (kontinuerligt urtunnad kärnteknologi). Detta ger en mycket stark kärna som samtidigt minskar skärkrafterna under borrning. I kombination med borrarnas noggranna eggpreparering, som ger förbättrad slitstyrka, bidrar CTW till en mycket noggrann och pålitlig borrning.

Varje borr i Force-serien är tillverkad av ”Premium Micrograin hårdmetall”, som har en utmärkt kombination av hårdhet och seghet vilket gör den slitstark och förlänger livslängden.

En stark hörnutformning ökar stabiliteten under borrning och minskar krafterna som uppstår då borrspetsen bryter igenom utgångssidan, både vid vanlig borrning och vid borrning genom korsande hål.

Force M-borren erbjuder borrdjup på 3xD (R467) och 5xD (R463) och har invändiga kylkanaler i storlekar från 3 mm till 16 mm och 1/8 till 5/8 tum.

Vår utbildare, Mattias, sammanfattar vårt nylanserade sortiment här

För mer information om våra solida hårdmetallborrar inom Force-familjen, vänligen kontakta ditt lokala Dormer Pramet säljkontor. Du kan också se våra Force M-borrar “in action” eller ladda ner broschyr på vår hemsida.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Dormer Pramet AB

Linjegatan 9
302 50 Halmstad
Sverige
Dormer Pramet AB

Bilder och video

Tipsa en kollega

0.078