23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Movomech AB förstärker på Sverigemarknaden

| Medlemsnyhet | Företag Movomech AB

Movomech AB har under november anställt Mikael Carlson som ny kollega på försäljningsavdelningen. Mikael kommer att arbeta med produkt- och projektförsäljning på Sverigemarknaden i och med en ökande efterfrågan på ergonomiska lyfthjälpmedel.

Enligt försäljningschef Tony Kjellkvist är det numera inte bara stora och medelstora industriföretag i Sverige som satsar på förbättrad produktionsergonomi.

- Allt fler mindre industriföretag inser de mänskliga och ekonomiska fördelarna med att investera i ergonomiska lyfthjälpmedel. Sverige har länge varit ett föregångsland internationellt, och de är de stora företagen som drivit på utvecklingen, säger Tony Kjellkvist.

Fördelar med att inkludera ergonomi tidigt
Inom tillverkningsindustrin kan mer än hälften av arbetssjukdomarna hänföras till belastningsskador, och många företag har rehabiliterings- och sjukskrivningskostnader som är direkt relaterade till felaktiga lyft.

- Genom att informera om fördelarna med att skapa en lyftergonomiskt rätt anpassad arbetsplats, hoppas vi kunna hjälpa våra kunder att undvika problem innan de uppkommit. Hos våra återkommande kunder är vi ofta med redan i planeringsstadiet när de ska investera i en ny produktionsenhet eller bygga om existerande arbetsstationer.

Hög konkurrens om personal
- Det är hög konkurrens om duktig produktionspersonal och att värna om personalens hälsa och fysiska och sociala arbetsmiljö är högt uppe på agendan hos många företagsledningar. Movomech AB har under en lång tid haft en ökande mängd förfrågningar gällande både små och stora lyfthanteringslösningar även från mindre företag på den svenska marknaden och utökar nu organisationen med ytterligare en säljfunktion för att möta kundernas efterfrågan.

- Och som trenden ser ut dröjer det nog inte alltför länge innan vi behöver utöka vår försäljningsstyrka ytterligare, förutspår Tony Kjellkvist.

Medlemsnyhet

Företag
Movomech AB

Kabelvägen 9
291 09 Kristianstad
Sverige
Movomech AB

Tipsa en kollega

0.062