23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nyheter från Areco

Tillbaka till företagsprofilen.

Sortera efter
Sida av 2

Areco utvecklar kvalitetsarbetet miljödeklarerar högprofiler

den 19 oktober 2021

Transparens i byggindustrin är viktigare än någonsin. Nu deklarerar Areco hela sitt sortiment av högprofiler enligt internationella EPD (Environmental Product Declaration) och etablerar ett nytt kvalitetsledningssystem.

Areco förvärvar Lans Plåt AB

den 7 september 2021

Areco har förvärvat Lans Plåt i Lidköping. Bolaget kommer att ingå i affärsområdet Areco Direct och blir den 13:e filialen.

Areco stärker sin marknadsandel med nytt bolagsförvärv

den 15 juli 2021

Areco-koncernen har förvärvat Profilmetal i Danmark och breddar ytterligare sin verksamhet med hög kompetens inom näthandel, och ett utökat produktsortiment inom segmentet profilerade byggplåtsprodukter.

Areco:s miljöavdelning blomstrar – ”hjälper konkurrenter”

den 23 april 2021

I takt med att världen ställer om till en klimatsmartare framtid skärps kraven på att analysera, dokumentera och sanera miljöfarligt avfall i samband med byggnadsprojekt.

Areco bygger kontorsbyggnad med unika exponeringsmöjligheter

den 7 januari 2021

Strax norr om centrala Malmö, på Västkustvägen i Spillepengens industriområde, bygger Areco en toppmodern kontorsbyggnad som kommer att erbjuda unika exponeringsmöjligheter.

Areco förvärvar fastigheter i Malmös största industriområde

den 4 januari 2021

Storsatsande Areco förvärvar två nya fastigheter i Malmö: Bronsspannen 2 och 12. 

Ny VD för Areco Contractor – ”Vi ska dubbla omsättningen”

den 7 september 2020

Storsatsande Areco har utsett en ny VD för koncernens dotterbolag, Areco Contractor. Jonas Lilja tillträdde den första juli och ska hjälpa företaget att växa genom ett ökat marknadsfokus.

Areco Direct expanderar – öppnar ny filial i norra Stockholm

den 2 september 2020

Areco Direct fortsätter sin satsning i Stockholmsregionen genom att etablera en ny filial i Spånga. Samtidigt fördubblar den snabbväxande plåtleverantören lagerytan i sin redan befintliga filial i Sätra.

Areco Direct tillsätter regionsäljchef i Stockholm

den 29 maj 2020

Den första maj tillträdde Robert Holmberg som regionsäljchef för Areco Direct i Stockholm. I sin nya roll ska han samordna verksamheten i regionen och bidra till att förverkliga Areco-koncernens högt ställda framtidsmål.

Areco Profiles fabrik i Finland återvinner allt

den 15 maj 2020

Sedan 2018 tillverkar Areco Profiles sandwichpaneler i finska Somero.

Hållbarhet i fokus för Areco:s växande håltagningsavdelning

den 7 maj 2020

Under de senaste åren har Areco Contractors håltagare vuxit från ett fåtal medarbetare till att bilda en egen avdelning. Avdelningen leds av Joakim Lenander som har nästan 30 års erfarenhet av branschen.

Ny divisionschef för Areco Metals Steel Service Center

den 30 april 2020

Areco Metals fortsätter sin starka tillväxt, och som ett led i strategin tillsätts Jonathan Fyhr som divisionschef för stålservicecentret. Han har närmast haft rollen som försäljningschef för SSC, och tillträder som divisionschef den 1 maj 2020.

Känd profil i tunnplåtsbranschen förstärker Areco-truppen

den 27 mars 2020

Som en del i Areco Metals satsning på bearbetad tunnplåt anställer företaget tunnplåtsexperten Fredrik Bergman. Den erfarne försäljaren kommer närmast från Stena Stål och börjar som Key Account Manager på Areco Metals den första april.

Nytt stålservicecenter gör Areco Metals till totalleverantör

den 5 december 2019

Areco-koncernen växer så att det knakar. Under de senaste åren har företaget breddat sitt erbjudande genom flera större förvärv och sedan stålservicecentret i Malmö stod klart för knappt ett år sedan är företaget en totalleverantör av stålprodukter.

En boom för BIM, när hela produktportfolion digitaliseras

den 5 december 2019

BIM (Building Information Modelling) används redan idag i små, och i stora byggprojekt. Det är den nya globala standarden, så det är oerhört viktig för en stor aktör som Areco att hänga med i utvecklingen.

Ny produktionslinje effektiviserar byggprocessen

den 5 december 2019

I veckan inviger stålleverantören Areco sin nya produktionslinje, TP131. Den efterfrågade linjen gör det möjligt att effektivisera byggprocesser genom att förbereda produkten efter kundernas önskemål.

Areco expanderar med ny fabrik i Malmö

den 11 mars 2019

Areco fortsätter att växa. Efter ett fastighetsförvärv i Malmö kan det expansiva företaget öppna sin fjärde fabrik på kort tid och utöka sin tillverkning av produkter för vattenavrinning.

Areco tecknar treårigt leverantörsavtal med BOLIST

den 12 december 2018

Areco Profiles, tillverkare och distributör av byggplåtsprodukter för byggindustrin, tillkännagav idag att företaget har ingått ett treårigt leverantörsavtal med BOLIST, en av Sveriges största bygg- och järnhandel med 200 lokalt anknutna butiker.

Areco breddar sin verksamhet och gör ännu ett storförvärv

den 27 juni 2018

Areco har idag förvärvat Ferrex Scandinavia AB och breddar ytterligare sin verksamhet med hög kompetens och ett utökat produktsortiment inom stål- och metallprodukter.

Areco bryter ny mark med storförvärv i Finland

den 26 april 2018

Det nya storförvärvet, som är bolagets största enskilda investering hittills, innebär att Areco för första gången tagit steget in i Finland...

Areco förvärvar tillverkningsföretaget Dubbelfalsen AB

den 17 augusti 2017

Malmö, 17 augusti 2017 - Areco har köpt Dubbelfalsen AB, ett bolag som specialiserar sig på pressning av detaljer i specialdimensioner inom takavvattning. Förvärvet stärker Areco’s position på takavvattningsmarknaden.

Areco etablerar sig i Stockholm

den 16 augusti 2017

Areco tillkännagav idag att koncernen har fullföljt två stora uppköp genom förvärvandet av Liwa Gruppen AB och Takhuset i Sthlm AB, två Stockholmsbaserade företag som båda är grossister av byggplåtsprodukter.

Areco fortsätter att växa

den 6 juli 2017

Vi på Areco tror att våra bästa tillgångar som föder framgångar är våra anställdas talanger. Som ett led i vår fortsatta expansion söker vi nu en Redovisningsekonom, en Objektsäljare, en Konstruktör, en Butikssäljare och en Försäljningsansvarig.

Areco visar vägen med Drive-in

den 13 oktober 2016

Areco's första Drive-in butik för plåt- och ventilation i Malmö omfattar ca 3000 kvm och öppnade sina portar redan den 11 juli i år.

Resultat per sida:12244896
Sida av 2

Fakta om Areco

Adress
Areco
Vinkelgatan 13
211 24 Malmö

Region
Sverige
Skåne län
Malmö stad

Telefon: +46 406985100

VAT nummer: SE5560432527

Anställda: 300

Certifikat: AAA, CE

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Anita Benke
Avdelning: Marketing
Yrke: Marknadskommunikatör
Telefon: +46 406985125

Tipsa en kollega

0.141