Om oss

Metal Supply är ett kommersiellt branschnätverk där leverantörer, underleverantörer och inköpsverksamheter inom metall- och verkstadsindustrin, härunder också automation och fordonsindustri, enkelt kan komma i kontakt med varandra. Här kan ni också hitta upplysningar om varandra, sälja nya och begagnade produkter och maskiner, sätta in jobbannonser, nyheter och mycket, mycket mer.

Utöver detta ger Metal Supply dig en enastående möjlighet att hålla dig à jour med vad som händer i branschen genom vårt dagliga nyhetsbrev.

Metal Supply’s syfte är att vara metall- och verkstadsindustrins knutpunkt angående effektiv kontaktförmedling och information.

Nordiska Medier
Nordiske Medier och Nordiska Medier Göteborg är företagen bakom Metal Supply. Vi är i daglig dialog med branschen och följer med i allt som händer. Vi har kontor i Köpenhamn, Aalborg, Göteborg och Oslo.

Nordiske Medier och Nordiska Medier Göteborg driver utöver Metal Supply även Entreprenad Supply, Building Supply, Skog Supply och Food Supply i Sverige samt flera andra branschportaler i Danmark, bl.a. Metal Supply, Building Supply, Wood Supply, Electronic Supply, Energy Supply, Food Supply och Nordic Design News. Dessutom finns Metal Supply även i Norge.

Vi har ett nära samarbete mellan portalerna, vilket gör det lätt för våra medlemmar att komma i dialog med de olika branscherna.
Portalerna bygger på samma tekniska grund, vilket gör att vi kan koncentrera oss på den framtida utvecklingen. Samtidigt kan vi hålla omkostnaderna på en acceptabel nivå, vilket i förlängningen ger låga priser för våra medlemmar.

Branschen
Metall- och verkstadsindustrin, härunder också automation och fordonsindustri, är en av Sveriges största branscher.

Många av de företag i Sverige och Danmark som har mer än 10 anställda får i dag våra dagliga nyhetsbrev, och fler och fler företag blir medlemmar på våra portaler.

Antalet medlemmar och mottagare av nyhetsbreven är konstant stigande och 9 av 10 medlemmar förlänger sitt medlemskap år efter år. Du tecknar ett medlemskap för ett år åt gången och det är inte någon uppsägningstid.

Tipsa en kollega

0.046