Kategorier
Sätt in kurs nu!

Utbildning för handledare

Utbildningsregion
Sverige > Alla regioner
Period(er)
Löpande anmälan
Utbildning för handledare - praktik
Våra distansutbildningar via internet är utformade så att man kan genomföra den praktiska delen på sitt företag. Som handledare kan du gå en dag teori och en dag praktik för att uppfylla kraven i AFS 2006:5 19-20 §. Efter genomförd utbildning kan du utfärda utbildningsintyg (truckkort) till din personal. För mer information kontakta oss.

Utbildning för handledare Ansvar och Säkerhet
Vi har nu även en två-dagars utbildning för den som vill kunna utbilda på företaget. Utbildningen ger behörighet att utbilda skyddsombud, arbetsledare m.fl. som har en ansvarsbefattning i truck- och lagermiljö samt utfärda utbildningsintyg. Denna utbildning tar sig djupare ner i lagar och föreskrifter och lägger större vikt vid riskbedömning, och uppföljning av denna, på företaget.

Anmälan
Anmäl dig till våra utbildningar för truckinstruktörer - kontakta oss. För utbildning på plats hos er, läs om våra Företagsförlagda utbildningar.

Utbildningsadress

Göteborg (Mölnlycke) samt Stockholm (Solna): se http://www.atlet.com/sites/default/files... eller så erbjuder vi att hålla kursen hos er.Kontakt information
UniCarriers Sweden
Metallvägen 6
435 82 Mölnlycke
Sverige

Telefon: +46 031-98 40 00
Fax: +46 031-98 41 79


Se hemsidan
Se flera kurser
Se hela profilen

Tipsa en kollega

0.4