Kategorier
Sätt in kurs nu!

En traversinstruktör ökar din lönsamhet

Utbildningsregion
Sverige > Alla regioner
Period(er)
Löpande anmälan
Har du många traversförare i verksamheten? Har du behov av att regelbundet utbilda traversförare eller användare av andra typer av lyftredskap? Då kan det vara smart att ha en egen traversinstruktör i personalen.

Har du ett återkommande behov av att utbilda användare av travers, telfrar eller andra typer av lyftredskap är en egen traversinstruktör en bra investering. På sikt sparas både tid och pengar, i och med att utbildningarna kan utföras internt och på ditt företag.

Atlet utbildar traversinstruktörer som efter genomgången och godkänd utbildning får rätt att utbilda traversförare och utfärda utbildningsbevis på det egna företaget. Utbildningen omfattar såväl lagar, regler, föreskrifter och standard som konstruktion, lastkoppling, lastredskap, varselmärkning och varselsignaler. Traversinstruktörsutbildningen innehåller även grundläggande pedagogik.

Utbildningen är på 16 timmar och innefattar både teori och praktik. Utbildningen följer standard SS-ISO 9926-1.

Efter utbildningen
Efter utbildningen blir man legitimerad traversinstruktör, med behörighet att utbilda traversförare och utfärda utbildningsbevis. I utbildningen ingår allt material som behövs för att köra egna utbildningar. Om instruktören behöver support, finns vi tillgängliga via telefon och e-post.

Utbildningsadress

Atlet erbjuder skräddarsydda utbildningar som genomförs på plats hos er, eller se våra Kursveckor våren 2014 på vår hemsida: www.atlet.se för att hitta till det utbildningsställe som passar dig bäst.Kontakt information
UniCarriers Sweden
Metallvägen 6
435 82 Mölnlycke
Sverige

Telefon: +46 031-98 40 00
Fax: +46 031-98 41 79


Se hemsidan
Se flera kurser
Se hela profilen

Tipsa en kollega

0.374