Kategorier
Sätt in kurs nu!

Liftinstruktörer - Hur kan en egen liftinstruktör minska dina kostnader?

Utbildningsregion
Sverige > Alla regioner
Period(er)
Löpande anmälan
Har du många liftanvändare i verksamheten? Har du återkommande behov av att utbilda liftanvändare? Då kan det vara smart att ha en egen liftinstruktör i personalen.

Har du behov av att regelbundet utbilda liftanvändare är en egen liftinstruktör en bra investering. På sikt sparas både tid och pengar, i och med att utbildningarna kan utföras internt och på ditt företag.

Atlet utbildar liftinstruktörer som efter genomgången och godkänd utbildning får rätt att utbilda liftanvändare på det egna företaget. Utbildningen omfattar såväl grundlig genomgång av det regelverk som gäller runt liftar och materialhantering samt pedagogik, teknik och ergonomi. I utbildningen ingår allt material som behövs för att köra egna utbildningar. Om instruktören behöver support, finns vi tillgängliga via telefon och e-post.

Instruktörsutbildningen är på 16 timmar och innefattar både teori och praktik. Utbildningen följer standard SS-ISO 18878:2004 och Liftläroplanen.

Utbildningsadress

Atlet erbjuder skräddarsydda utbildningar som genomförs på plats hos er, eller se våra Kursveckor våren 2014 på vår hemsida: www.atlet.se för att hitta till det utbildningsställe som passar dig bäst.Kontakt information
UniCarriers Sweden
Metallvägen 6
435 82 Mölnlycke
Sverige

Telefon: +46 031-98 40 00
Fax: +46 031-98 41 79


Se hemsidan
Se flera kurser
Se hela profilen

Tipsa en kollega

0.443