23948sdkhjf

Industrifonden investerar

Industrifonden investerar 13 miljoner i nytt svenskt bilbesiktningsföretag
Industrifonden investerar 13 miljoner kronor i ClearCar, ett nystartat svenskt företag, som just blivit ackrediterat för att bedriva bilbesiktning. I emissionen deltar också Oscarson Invest och Skandinavkonsult. Bolaget finns hittills på två orter, Norrköping och Grums, och planerar att etablera ett antal stationer över hela Sverige under de närmaste åren.

- Vi ser detta som en spännande ny marknad för oss som investerare. ClearCar erbjuder precis det som kunderna vill ha: lågt pris, närhet och enkelhet, säger Sofia Ericsson Holm, investeringsansvarig på Industrifonden i ett pressmeddelande.

ClearCars ledning har mångårig erfarenhet från den svenska besiktningsbranschen och satsar nu stort på tillväxt. Bolaget har ambitionen att erbjuda marknadens mest prisvärda besiktning.

- Vi drivs av en stark vilja att förändra branschen och göra besiktningen till en naturlig del av bilägandet. Med Industrifonden som en stark investerare och samarbetet med MECA har vi en fantastisk möjlighet att uppnå vår etableringsplan, säger Johan Falk, VD på ClearCar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078