23948sdkhjf

Nya mötesplatsen ScanPlåt har väckt branschens intresse

Många av de stora aktörerna inom Skandinaviens plåtbransch har visat stort intresse för att medverka på den återetablerade succémässan för plåt- och plåtbearbetningsbranschen. Med nytt namn och nytt koncept kommer ScanPlåt att hållas i Göteborg den 28-30 maj nästa år.
- Vi har fått enormt bra feedback från branschen och flera stora företag har bokat eller vill boka monterplats, säger Björn Delin, VD på Nice Events, mässarrangören som tillsammans med Svenska Mässan ligger bakom ScanPlåt-initiativet i ett pressmeddelande.

– I flera år har det saknats ett riktigt bra event för den här branschen, men i och med ScanPlåt skapar vi en totalupplevelse för hela den skandinaviska marknaden, fortsätter Björn Delin.
ScanPlåt kommer att vara en samlingsplats för alla som är verksamma inom plåtbranschen. Evenemanget består av en utställning med mängder av produktnyheter, seminarier och presentationer samt många tillfällen för nätverkande och att skapa nya affärskontakter.

Tillsammans med ScanPlåt arrangeras Scandinavian Coating, Nordens enda renodlade ytbehandlingsmässa som lanserades 2011. Mässan kommer att alternera mellan Köpenhamn och Göteborg och 2013 är det Göteborgs tur att vara värd. De båda mötesplatserna skapar ett komplett event för industrin vilket kommer att locka fler besökare från hela Skandinavien och ge ett mervärde för både besökare och utställare.

ScanPlåt är ett samarrangemang mellan Nice Events Scandinavia och Svenska Mässan. Scandinavian Coating arrangeras av Nice Events Scandinavia i samarbete med de skandinaviska branschföreningarna SPF - Svensk Pulverlackteknisk Förening, MAB - Maleudstyrs- og anlægsleverandørernes branscheforening samt NPLF – Norsk Pulverlakkteknisk Forening.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.174