23948sdkhjf

Delegationsresa inom offshore till Nederländerna

Är du och ditt företag intresserade av att leverera produkter eller tjänster till den nederländska offshoreindustrin? Exportrådet välkomnar dig och ditt företag att delta i en delegationsresa för att träffa nederländsk offshoreindustri den 4-6 februari 2013.
Tillgången till stora gasreserver on- och offshore i kombination med landets omfattande maritima historia har gett nederländska offshoreleverantörer deras relativa konkurrensfördel i sektorn. De internationella oljebolagen och huvudkontraktörerna fortsätter sina investeringar och de nederländska leverantörerna har många projekt i pipeline över hela världen. Dessa projekt innefattar bland annat design och tillverkning av mobila borrenheter, muddringsfartyg, fartyg för tung last, rörläggning och lyftkranar, undervattensutrustning samt anpassade plattformar för den växande vindkraftssektorn.

Svenska verkstadsföretag, komponentleverantörer, metallbearbetare, gjuterier och tekniska konsulter är redan framgångsrika leverantörer till norsk offshoreindustri och vi ser stora möjligheter för nederländska offshoreleverantörer att finna värdefulla resurser och kompetens hos svenska underleverantörer

Exportrådet bjuder in dig och ditt företag till en delegationsresa där vi under två dagar kommer att träffa flera nederländska offshoreleverantörer. Syftet med vår resa är att presentera svenska företag och lösningar för beslutsfattare inom offshoreindustrin och att skapa en förståelse för industrin, kommande behov och projekt. Ta chansen att öka din förståelse för industrin och marknaden och att skaffa dig ett ovärderligt kontaktnät i Nederländerna!

Skicka in din intresseanmälan idag så kontaktar vi dig för mer information inom kort.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.077