23948sdkhjf

Stororder till Norrhults Stålgjuteri AB

Företaget har tagit en miljonorder värd mellan 7-8 miljoner kronor
Trots att både media och ekonomer talar om nedgångar och ett fortsatt dystert 2013 så har Norrhults Stålgjuteri AB med hjälp av goda affärs relationer och rekommendationer av kunder skapat nya kontaktvägar. Detta har lett till en stor order som omfattar leverans av gjutna och färdigbearbetade produkter till kabelanslutningar under vattnet, detta till ett värde av 7-8 Mkr.

-Vi har fått förtroende att leverera rostfritt stålgjutgods till ett Norge baserat bolag i Bergen som heter SEAPROOF SOLUTIONS AS. SEAPROOF SOLUTIONS är ett framtidsföretag som de senaste åren ökat sin affärsomslutning markant. Deras marknad och produkter vänder sig främst till Kraftindustrin vind/vatten, olja/gas, offshore, marin seismic mfl.

Företagets VD Henrik Bang-Andreasen valde att ingå ett samarbete med Norrhults Stålgjuteris på grund av deras goda referenser och kompetens, skirver företaget i ett pressmeddelande.

Norrhults stålgjuteri har under ett antal år ökat sin kompetens för produkter och material till offshore industrin och den Marina industrin.

Norrhults Stålgjuteri AB VD Stefan Korzonek säger:
-Vi ser detta nya samarbete som ett stort bevis på att goda relationer med kunder skapar nya kontaktvägar, det är glädjande att vår personals hårda arbete ger oss möjlighet till detta. Vi har också märkt av en nedgång på marknaden och tvingats göra vissa åtgärder, därför kommer denna order helt rätt för oss. Vi kommer att återkomma med fler goda signaler inom kort!
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062