23948sdkhjf

Stjernberg Automation expanderar

I april i år utökade Stjernberg Automation sina lokaler. Nu har företaget byggt upp laserlabb i de gamla kontorslokalerna.
Fyra labb har upprättats hos Stjernberg Automation AB; ett robotlabb för lasersvetsning, två för märkning i metalliska och icke-metalliska material samt ett för plastsvetsning. I labben utförs applikationstester, processutveckling samt validering, produktion och utbildning.

- Det är ett naturligt steg för oss att upprätta labb i våra lokaler i Kungsbacka. Genom detta breddar vi vårt tjänsteutbud och kan erbjuda support i olika former till våra kunder. Vidare kan vi snabbare utvärdera processmöjligheter och stödja våra utbildningar med praktiska övningar, berättar Stjernberg Automations VD Magnus Stjernberg i ett pressmeddelande.

Ett första steg
- Detta är ett första steg i vår labbutbyggnad, berättar Magnus Stjernberg. Vi har till en början valt att utrusta labben för svetsning, härdning och märkning men våra planer inbegriper de flesta laserbearbetningsprocesser som finns idag, såsom skärning, cladding (påsvetsning), perforering och ytstrukturering.

Laserlabben invigs den 6 december.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062