23948sdkhjf

Ny internationell säljchef på PLM Group

Jan Lundström axlar på sig rollen som ny Chief Sales Officer och blir därmed ansvarig för hela PLM Groups säljorganisation
Jan Lundström har utsetts till Chief Sales Officer på PLM Group Sverige AB. Jan tillför en gedigen erfarenhet inom sälj och kommer också bli en del av ledningsgruppen i PLM Group. Han har en bakgrund som kapten inom Försvarsmakten men under de senaste 20 åren har han arbetat i olika säljroller i ett av Danmarks största företag, Velux Group. Jan var ansvarig för att etablera Velux i Ryssland mellan 1991-1994. Därefter jobbade han ett flertal år som försäljningschef i Ungern och Polen. Mellan 2003-2008 jobbade han som regionschef för CEE och Norden. Under de senaste 3 åren har han arbetat som en oberoende affärskonsult genom att utveckla olika marknadsstrategier för svenska bolag. Jan har en bred internationell erfarenhet då han har arbetat i flera olika länder.

Fokus på tillväxt och vidare etablering
Jan börjar sitt nya jobb den 19:e november 2012 och i tjänsten som Chief Sales Officer blir han ansvarig för hela PLM Groups säljorganisation samt ingår också som en del av PLM Groups ledningsgrupp. Jans syn på jobbet som Chief Sales Officer är att arbeta tätt tillsammans med försäljningscheferna i respektive land för att öka företagets tillväxt. Jan har ambitionen att säkerställa många nya tekniska lösningar och tjänster för PLM Groups kunder.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094