23948sdkhjf

Jobro Plåtkomponent investerar från Din Maskin

Din Maskin tar hem ännu en order med en nöjd kund och bidrar till att utöka maskinpark
Jobro Plåtkomponenter är ett kunskapsföretag specialiserade på tillverkning av komplexa plåtdetaljer. Man erbjuder alla moment från simulering till färdig detalj i eget hus vilket möjliggör korta ledtider och hög flexibilitet vid konstruktionsförändringar under utvecklingsprocessen. Konceptet ger en kostnadseffektiv serieproduktion i mindre volymer.

Jobro Plåtkomponenter har gedigen kunskap inom verktygskonstruktion och produktion vilket är grunden för prototyp- och förserier i serietillverkningskvalitet. Detta ger en snabb och kostnadseffektiv omställning till serieproduktion. Företaget har en modern utrustning och investerar kontinuerligt för att höja produktiviteten samt bredda erbjudandet. Jobro Plåtkomponenter har en stabil finansiell historik och en aktiv ägarkrets som investerar och utvecklar bolaget vidare.

Fortsatt samarbete
Tobias Ludvigsson, VD på företaget, berättar att man sedan tidigare har en Prima Power RAPIDO 3D-laser som man har varit väldigt nöjda med. Därför föll det sig naturligt att det blev ytterligare en Prima Power laserskärmaskin när det var dags att utöka maskinparken, meddelar Din Maskin AB i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.109