23948sdkhjf

Gårö investerar och öppnar upp för nya marknader

Gnosjöföretaget investerar strategiskt och stärker sin plats på marknaden, samtidigt hoppas de att den nya investeringen ska öppna upp för ökad produktion
Gårö Produkter i Gnosjö, investerar i en L5 Fiberlaser maskin från Salvagnini. En investering som kommer att öppna upp för nya marknader för företaget.

- Vi är mitt uppe i att lean-anpassa hela vårt företag. Att nu även utöka våra processer med laserskärning kommer stärka våra positioner och framför allt ge oss ännu mer möjligheter att ta hem fler arbeten till Gnosjö. Genom investering i en Salvagnini L5 Fiberlaser med Automatisk In- & Utmatningsutrustning ökar vi vår produktionskapacitet och flexibilitet. Det ger oss även möjlighet att nå andra marknader som vi inte varit på hittills. Valet av Salvagnini är beroende på en total utvärdering av de möjligheter Salvagnini’s anläggning har, när det gäller flexibilitet, teknologi, expertis och totalekonomi, säger VD Daniel Petersson, som tillsammans med flera på Gårö Plåtprodukter AB drivit projektet i ett pressmeddelande.

Anläggningen kommer att levereras inom kort och tas i drift i November månad 2012.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078