23948sdkhjf

Aqilles Invest rekryterar ny VD

Koncernen ökar förvärvstakten och tar in Martin Linde som ny VD när grundaren Anders Holm lämnar posten för att fokusera på nyförvärv
Aqilles Invest skapar ett eget ”dream team” för att fokusera mer på tillväxt och förvärv. Grundaren Anders Holm lämnar VD-uppdraget vidare till Martin Linde för att själv kunna fokusera på nyförvärv. Linde kommer närmast från Abdon Mills Norden, en livsmedelskoncern med 400 anställda och ca 600 MSEK i omsättning, där han varit VD. Martin Linde har lång och bred erfarenhet av ledarskap och affärsutveckling inom ett flertal olika företag. Han har dessutom själv varit kund till Qeep Consulting, ett av Aqilles dotterbolag, när han arbetade för Atria.

Erfarenhet från stororganisationer
- Det känns tryggt att nu lämna VD-rollen till Martin Linde. Martin har en gedigen erfarenhet av att leda stora mångfacetterade organisationer med fokus på både försäljning och produktion, vilket passar Aqilles bra. Genom Martin förstärker vi ytterligare vårt team på Aqilles Invest och vi är mycket nöjda med rekryteringen, säger Anders Holm i ett pressmeddelande.

- Genom att Anders Holm nu lämnar det operativa VD-uppdraget kommer Aqilles Invest att kunna öka tillväxten. Johnny Dahlberg, medgrundaren till Aqilles Invest kommer tillsammans med Anders att fokusera på att bygga de befintliga verksamheterna med hjälp av kompletterande förvärv och etableringar, säger Bengt Gerger, styrelseordförande i Aqilles Invest.

Tar sig ann utmaningen
-Jag är mycket glad över förtroendet och utmaningen. Jag drivs av att bygga och utveckla verksamheter och för att utvecklas som företag krävs ett modernt ledarskap och en effektiv organisation. De värderingar som Aqilles Invest står för stämmer väl överens med mina egna och jag har redan sett kraften i att använda Qeep metodiken för att skapa resultat, säger Martin Linde, tillträdande VD i Aqilles Invest.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078