23948sdkhjf

MaskinFransson levererar

MaskinFransson har nyligen levererat en Quaser HX504BP horisontell fleroperationsmaskin till Ölme Mekaniska i Kristinehamn som inriktar sig på bearbetning och montering
Ölme Mekaniska AB är leverantör av mekaniska produkter till verkstadsindustrin med inriktning på skärande bearbetning och montering. Företaget håller konkurrenskraftiga priser och hög kvalitet som en del av deras nisch på marknaden.

-Vår affärside är att tillverka detaljer i moderna CNC maskiner inom svarvning och fräsning samt ge kunden en komplett lösning där tex. ytbehandling eller montering ingår. För att säkerställa framtida utveckling bevakar och investerar vi både i tekniska hjälpmedel och kompetens, meddelar företaget.

Självklart val för Ölme Mekaniska
-Vi jobbar inom ett brett kundregister tex. tunga fordon, vattenturbin, marin fartygsframdrift, gruvindustrin och vatten bergborrning för att nämna några. Vi valde Quaser från Maskin AB A. Fransson på grund av bra samarbete med dem samt att vi redan har en vertikal från Quaser som har fungerat bra och dessutom har samma styrsystem, säger ägaren Benny Svensson i ett pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079