23948sdkhjf

Indexator investerar 25 miljoner kronor

Företaget investerar i nya produkter och anläggning
Industriföretaget Indexator AB i Vindeln inviger på fredag den 27 januari sina nya utbyggda kontorslokaler. Det är en del av den stora investering som företaget gör på sammanlagt 25 miljoner kronor.
Investeringarna sker inom affärsområdet Rototilt som vänder sig till den nationella och internationella entreprenadbranschen. Produkten Rototilt sitter på grävmaskiner och har haft stora framgångar under de senaste åren i Norden men även i Europa och Nordamerika, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Stark tillväxt
Under 2011 slog försäljningen av Rototilt rekord och ökade med närmare 50%. De nordiska länderna står för den stora delen och med en särskilt stark tillväxt på den norska marknaden.
För att möta den ökade efterfrågan på marknaden investerar Indexator i en ny kontorsdel, nytt lager och fler bearbetningsmaskiner. På fredag inviger Indexator det nya kontoret och tar inom kort i bruk den nya lagerbyggnaden, en investering på ca 10 miljoner kronor. En av de tre nya maskinerna installeras just nu och två till anländer under året. Totalt innebär det en investering på 25 miljoner kronor.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063