23948sdkhjf

Hydroscand Group utnämner ny CEO

Ägare och grundare av Hydroscand, Björn Holmström, lämnar posten som CEO för Hydroscand Group
Björn Holmström övergår till arbetande styrelseordförande. Styrelsen för Hydroscand Group har i samband med detta utnämnt Mats Nilsson till ny CEO för Hydroscand Group fr.o.m. 2012-01-01.

Mats är 51 år och har arbetat för Hydroscand sedan 1995 då han startade som distriktschef i Örebro. Han är därmed väl insatt i verksamheten och bolagets värderingar. År 2002 tillträdde han som VD för Hydroscand AB och 2005 även som VD för danska Hydroscand A/S. Han har under perioden även varit aktiv i olika projekt inom Hydroscand Group i samband med nyetableringar av bolag.

ConCept
Mats kommer jobba vidare med att utveckla Hydroscand ConCept inom slang och ledningskomponenter för koncernen samt stärka Hydroscands position globalt.

– Jag har fått ett förtroende att tillsammans med de anställda inom Hydroscand Group ta nästa steg i vår strävan efter att alltid ha nöjda kunder. Tillgänglighet och service med fokus på vår kärnverksamhet inom slang och ledningskomponenter har varit vår framgångsfaktor. Detta tillsammans med utvecklingen av vårt ConCept gör att jag ser med tillförsikt på framtiden, både i våra befintliga bolag samt de globala satsningar som ligger framför oss. Vi kommer alltid att sträva efter att leda utvecklingen inom dessa områden för att motsvara de framtida krav som ställs på våra produkter och tjänster, säger Mats Nilsson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063