23948sdkhjf

Tidigare B&B TOOLS'are ny vd för ESSVE Sverige

Från och med den 1 november är Torbjörn Eriksson ny vd för ESSVE Sverige. Torbjörn Eriksson har arbetat inom B&B TOOLS-koncernen sedan 2004.
I sin nya roll på ESSVE kommer han att fokusera på tydliga koncept och paketeringar för återförsäljarna samt att vara med och genomföra företagets största lansering någonsin - en ny systemlösning för hantverkare.

B&B TOOLS'are
Torbjörn Eriksson är civilingenjör och har de senaste sju åren varit anställd inom B&B TOOLS-koncernen, där han började som extern VD i samband med ett antal förvärv. Under fyra år var han marknads- och försäljningsdirektör för TOOLS-kedjan och var bland annat med och byggde upp och lanserade TOOLS-varumärket på marknaden. Närmast kommer Torbjörn från rollen som chef för Rikskund på TOOLS Sverige.

- På ESSVE har de anställda en stark känsla för varumärket och organisationen präglas av ett stort kundfokus. Till en början kommer jag att lägga mycket tid på att lära känna mina nya medarbetare och träffa våra kunder. Redan första dagen hade jag ett kundmöte inbokat, säger Torbjörn Eriksson, ny vd för ESSVE Sverige AB.

Vill skapa nöjdare slutkunder
I sin nya roll kommer Torbjörn att arbeta nära återförsäljarledet och slutkund. De främsta utmaningarna blir att göra återförsäljarna mer framgångsrika och arbeta för att vi ska få nöjdare slutkunder. För att lyckas med det kommer fokus vara att arbeta vidare med tydliga koncept och paketeringar som ger ett mervärde till slutkund samt utveckla produkterna efter slutanvändarens behov.

Christers ersättare
Torbjörn ersätter Christer Hallberg som haft vd-rollen sedan 2006. Torbjörn och Christer kommer att arbeta parallellt under en månads tid.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079