23948sdkhjf

Volvo Construction Equipment tecknar avtal med CeDe Group

Företaget har tecknat ett avtal för att erbjuda specialmaskiner i Europa
Volvo Construction Equipment (Volvo CE) har tecknat ett avtal med CeDe Group. Detta innebär att en produktportfölj av specialmaskiner kommer att bli tillgängliga för kunder som arbetar med specifika användningsområden. Maskinerna kommer att säljas genom Volvo CE:s distributörer i Europa.

Samarbetsavtalet möjliggör för Volvo CE att leverera maskiner som till viss del är tillverkade av Volvo CE och till viss del tillverkade av CeDe Group AB, ett svenskt företag med huvudkontor i Malmö.

Avtalet innebär att Volvo CE:s kunder kan beställa maskiner för speciella användningsområden såsom järnvägsmaskiner, borrnings- och pålnings riggar, skogsskördare, tunnelmaskiner och terrängtruckar.

Specialmaskinerna kommer att säljas genom Volvo Construction Equipments nätverk av återförsäljare i Europa med början i de nordiska marknaderna Finland, Danmark och Norge.

Esbjörn Fritzell (Global Director of Business Development, Volvo CE) säger:
"Avtalet med CeDe Group gör det möjligt för Volvo CE att stödja en bredare kundbas med specialmaskiner, och detta ger oss en möjlighet att expandera vår verksamhet till nya områden. Detta är vår första godkända samarbetspartner, men vi undersöker möjligheten att utvidga detta till andra regioner med andra partners i framtiden."

Avtalet innebär att Volvo CE levererar basmaskiner till CeDe Group, som sedan modifierar dem till specifika marknadssegment, skräddarsydda för kundernas behov.

Magnus Rieger (Nordic Sales and Marketing Manager, Volvo CE Europe) säger:
"CeDes kvalitetskunnande kombinerat med styrkan hos Volvo CE:s produkter innebär att vi kommer att vända det som för närvarande är enskilda individanpassade specialmaskiner till en högre volym av specialmaskiner. På de nordiska marknaderna ser jag stora möjligheter för järnvägsmaskiner och tunnelmaskiner - i båda fallen tror jag att det finns stor potential för utveckling”.

Göran Bredinger (CeDe Group CEO) säger att avtalet är en viktig del av företagets ambition att bli ledande i Europa inom utveckling och tillverkning av specialmaskiner och specialapplikationer. "Vi är oerhört glada att underteckna detta avtal med Volvo Construction Equipment.Vi tror att detta partnerskap kommer att ge oss möjlighet att fylla ut vissa luckor i marknadssegmentet, vilket är goda nyheter för kunderna till CeDe Group och Volvo CE.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.125