23948sdkhjf

Prosmart System och Tre D Mekaniska inleder långsiktigt samarbete

Tre D Mekaniska har en mycket positiv utveckling och behöver ett kraftfullt stöd för att hantera logistiken i produktionen och har därför valt att samarbeta med Prosmart System AB.
Nyligen valde Tre D Mekaniska i Vilshult utanför Olofström, Prosmart som deras nya affärs/MPS-system.

-Valet av Prosmart känns helt rätt. Vi ser dem som en partner som kommer att hjälpa oss att arbeta effektivare. Förutom att Prosmart har all funktionalitet och mer där till som vi kan önska har de mycket erfarenhet om hur man drar nytta och använder ett MPS-system på ett företag som vårt. Säger Kristoffer Persson, delägare av Tre D Mekaniska.

Fler nya kunder
Per Thellman, marknadschef, Prosmart System AB är glad för att få inleda det långsiktiga samarbetet med Tre D Mekaniska. Prosmart har under de senaste åren haft en mycket positiv utveckling. Bara i år har flertalet nya kunder tillkommit.

-Jag är mycket glad över den utveckling som vi haft de senaste åren. Det jag märker när jag är ute och talar om vad vi har att erbjuda märker jag att vår flexibilitet och långa erfarenhet av att använda MPS-system i praktiken ger stort förtroende.

Prosmart System AB
Prosmart System AB utvecklar affärs/MPS-systemet Prosmart åt tillverkande företag som vill arbeta effektivare. Prosmart är ett system anpassat för tillverkningsindustrin ända ut i fingerspetsarna. Förutom ett kraftfullt MPS-stöd innehåller Prosmart ett mycket flexibelt närvarosystem samt ett kvalitetssystem för att dokumentera, beordra och följa upp företagets interna processer.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.065