23948sdkhjf

Roxtec skriver globalt avtal med Haas-Meincke

Roxtec bidrar till at säkerställa att produktionen rullar smidigt i livsmedelsindustrin – nu som global leverantör till Haas-Meincke A/S.
Säker produktion i livsmedelsindustrin
Tid är pengar! Det vet man hos Roxtec, som bidrar till at säkerställa att produktionen rullar på i livsmedelsindustrin med ett nytt globalt leveransavtal med Haas-Meincke A/S, världens ledande tillverkare av utrustning till industriella bagerier.

Nytt globalt kontrakt
En rad mycket tillfredsställande Roxtec-lösningar för Haas-Meincke Danmark har nu resulterat i ett globalt avtal med huvudkontoret för gruppen; Franz Haas Waffel- und Keksanlagen Industrie GmbH i Leobendorf Österrike.
Sedan april i år levereras Roxtec produkter till gruppen via Haas-Meincke i Skovlunde, Danmark, och avtalet innebär att Roxtec är huvudleverantör av bussningar och tätningar till Gruppens maskiner för tillverkning av våfflor ock kex.
Haas har produktion i Österrike och dessutom i USA, Brasilien, Kina, Tyskland, Holland och Danmark.
Kombinationen av utmärkta Roxtec-lösningar, standard såväl som helt unika lösningar, samt ett kommersiellt bra avtal gör samarbetet intressant för båda parter.

Höga krav till täthet och hygien
Roxtec har i samarbete med Haas-Meincke utvecklat en ny lösning till kabelgenomföring med slät yta som är skyddad mot inträngande vatten vid högtrycksspolning. Lösningen säkrar också att kablarna inte går sönder.
”Vi började utveckla en Roxtec-lösning till de maskiner som hade höga krav till täthet, men nu använder vi också Roxtec i våra vanliga kabinetter – helt enkelt för att det är bättre”, säger Chef för Konstruktionsavdelningen hos Haas-Meincke, Per Bjerrum.

I Roxtec-lösningen är de viktigaste parametrarna hög hygien/enkel rengöring med högtrycksspolning samt säkerhet för fungerande kabeldragning. - Roxtec uppfyller dessa krav, berättar Peter van A. Bjerke, direktör för Roxtec Danmark med kontor i Hörsholm.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063