23948sdkhjf

Volvo CE omstrukturerar

Företagets omstrukturering för att anpassa sig till marknadernas relativa utveckling och tillväxtförväntningar kommer Eskilstuna till godo.
Enligt ett pressmeddelande kommer Volvo Construction Equipment att omstrukturera sin centrala funktion för kundservice och reservdelar samt sina regionala säljorganisationer

Efter omstruktureringen av Volvo Construction Equipment (Volvo CE) år 2008 och bildandet av funktionerna Operations och Technology har organisationsförändringarna hjälpt till att förbättra effektiviteten och kortat ner tiden från beslut till utförande.

Volvo CE fortsätter nu med nästa fas i omstruktureringen, i linje med sin Fit for the Future strategi.

Integrering och omstrukturering
Volvo CE:s centrala Customer Support organisation (CST) kommer att integreras med övriga funktioner inom företaget.

För att anpassa sig till marknadernas relativa utveckling och tillväxtförväntningar, som har ändrats signifikant under senare år, kommer Volvo CE:s försäljningsorganisation också att omstruktureras.

Försäljningsorganisationen kommer att bestå av Region Americas, Region Asia Pacific, Region China och Region Europe/Middle East/Africa.

Eskilstuna
Enligt Eskilstunakuriren kommer den nya försäljningsorganisationens regionhuvudkontor för Europa, Mellanöstern och Afrika förläggas till Eskilstuna.

Detta gäller även för en del av verksamheten i England.

2012
Enligt pressmeddelandet kommer den nya strukturen att vara på plats från och med 1 januari 2012.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078