23948sdkhjf

Deutscher Schneidverband® ger Messer högsta betyg för kvalitet

Deutscher Schneidverband® (German Cutting Society) från Solingen certifierade Messer Cutting System GmbH som den första tillverkaren av portal skärmaskiner.
Intyget bekräftar att maskintillverkaren producerar maskiner på absolut högsta tekniska nivå. En Messer kund kan alltid lita på den tekniska kvalitén.

Högsta betyg
En portalskärmaskin av högsta kvalitet handlar idag om mer än tekniska data, prestanda vid skärning, leveranstid eller pris. Det är en mix av tekniska data med garanti, service, livslängd, underhållskostnader och inte minst kundnöjdhet som får en produkt att verkligen vara sticka ut som en riktig vinnare.

I dessa fall ger Deutscher Schneidverband® högsta betyg både till skärmaskinen och tillverkaren genom ett intyg.

Högsta Produktkvalitet och nöjda kunder
Diplom in. Gerard Hoffmann, Deutscher Schneidverbands ordförande; ”Vi är speciellt stolta att kunna tillerkänna första certifikatet till Messer Cutting System GmbH. Denna utmärkelse grundas under ett år och den följs av många stickkontroller under projektets genomförande. På så vis känner sig den certifierade tillverkaren tvingad till kontinuitet – självklart också gentemot sina kunder.”

För en framgångsrik certifiering måste kvalitetsriktlinjerna, utfärdade av föreningen, liksom kraven på tekniskt fullgörande uppnås. En vidare betingelse är en kontroll som handlar om den slutliga konsumenten, vilken även den ger ett positivt resultat för Messer Cutting System GmbH.

Det går att läsa mer om både resultat och detaljer kring certifieringen på www.schneidforum.net .

Fantastiskt erkännande
-Denna certifiering, utfärdad av Deutcher Schneidverband är ett fantastiskt erkännande av våra produkter och på samma gång en utmaning för oss att kontinuerligt förbättra vår egen kvalitetsstandard. Det är det enda sättet på vilket vi kan nå konstant framstående produkter och en fortsatt kundnöjdhet; Summerade Arvid von zur Mühlen, CEO of Messer Cutting System GmbH.

Svensk agent för Messer är Intercut Sverige AB
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078