23948sdkhjf

Ny vidvinkelreflektor från Hexagon

Hexagon Manufacturing Intelligence presenterar en ny typ av standardreflektor som används av 3D-lasertracker-system runt om i världen.
Super CatEye Reflector har en extra vid acceptansvinkel, utformad för tydliga förbättringar i produktivitet utan höga kostnader.

Detta nya förhållningssätt till reflektorer kan nyttjas för att minimera investeringar i kostsam tilläggsutrustning samtidigt som det gör pågående mätningsarbeten mer effektiva.

Super CatEye Reflector fungerar på ett avstånd av upp till 18 meter och ger en extra vid acceptansvinkel på 75 grader från vertikalen runt ett 360-graders synfält – jämfört med en vanlig lasertracker-reflektor som har en acceptansvinkel på endast 30 grader från vertikalen.

Med denna speciella egenskap kan användare av lasertracker-system minimera tidskrävande platsbyten och manuell interaktion med deras reflektorer.

De undviker även den dyra alternativa lösningen att installera flera trackers eller reflektorer, eller aktiva reflektorer som kräver komplex kringutrustning som separat elförsörjning, motorer och kodomvandlare.

– Vi är väldigt fokuserade på produktivitetsförbättringar för tillfället, och denna nya Super CatEye Reflector är resultatet av att ha tänkt utanför boxen mot bakgrund av den inriktningen, säger Daniel Moser, produktchef för lasertracker-system vid Hexagon Manufacturing Intelligence, enligt ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078