23948sdkhjf

Lichron ställer ut

Det Skövdebaserade maskinhandelsföretaget visar upp flera svarvar och fleropar på Elmia Verktygsmaskiner.
Från japanska Yasda visas den kompakta bearbetningscellen PX30i. Det är en 5-axlig fleroperationsmaskin som är gjord för att kunna göra flera olika jobb dygnet runt.

Företaget visar även den nya svarven Talent 42MSY X2 från amerikanska Hardinge, enligt ett pressmeddelande.

Från sydkoreanska Hyundai-Wia visas flera modeller upp. Det handlar om den prisbelönta lilla 5-axliga fleroperationsmaskinen XF-2000. Modellen är utvecklad i Frankfurt och fick vid EMO-mässan priset "MM Award" för bästa konstruktion och design. Maskinen är lämplig för automatiserad produktion 24/7 av små precisionsdetaljer.

Vidare visas Hyunda-Wias modell L2000LSY upp för första gången i Sverige. Det är en Y-axel svarv som är lämplig för tyngre svarvoperationer.

Svarven Hyundai-Wia LM1800TTSY ställs också ut. Maskinen är utrustad med dubbla revolvrar och dubbla spindlar.

Företaget visar även en Hyundai-Wia robotcell. Det handlar om en Hyundai-robot med visionsystem med in och utbana. Roboten betjänar en Hyundai-Wia svarv modell L230LMSA.

Ytterligare en svensk premiär är det för fleroperationsmaskinen Hyundai-Wia KF5600. Intresset kring modellen beskrivs som stort där flera order kommit in nu under våren.

Alla maskinerna ovan får också i montern sällskap av rallybilen Hyundai i20. Den vann Svenska Rallyt tidigare i år.

Lichrons monter är B05:48.

15-18 maj hålls Elmia Produktionsmässor för sex olika branscher inom tillverkningsindustrin.

Till Produktionsmässorna hör Elmia Plåt, Elmia Verktygsmaskiner, Elmia Automation, Elmia Svets och Fogningsteknik, Elmia Polymer och Elmia 3D. Alla mässorna går samtidigt och under samma tak.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.109