23948sdkhjf

Nimo-KG tecknar omfattande avtal med Findus

Teknikleverantören ska göra matjättens skånska produktionsanläggningar ännu säkrare.
Nimo-KG, verksam inom lyft- och tömningsutrustning, har tecknat ett tvåårigt underhållsavtal med Findus.

– Vi har samma syn på hur produktionsmiljön ska fungera och Nimo-KG:s serviceupplägg passade oss väldigt bra, säger Per Andersson, underhållschef på Findus i Bjuv.

Fullservicepartner
För att garantera högsta möjliga kvalitet har säkerhet och hygien alltid varit prioriterade områden i Findus produktion.

Ett fåtal utvalda leverantörer kontaktades inför valet av servicepartner, och Nimo-KG vann uppdraget under första hälften av 2010.

– Findus hör till de bästa i branschen inom produktionssäkerhet och det är hedrande att få bidra till att höja nivån ytterligare, säger Torsten Palmgren, försäljningschef på Nimo-KG.

Nästkommande inspektion startar under våren 2011.

Kontroll av 100 maskiner
Företaget, som levererat stora delar av Findus lyft- och tömningsutrustning, kommer att ansvara för årliga kontroller av totalt cirka 100 maskiner inklusive allt underhållsarbete.

Avtalet omfattar både utrustning från Nimo-KG och konkurrerande märken.

– Efter genomförd inspektion förses respektive maskin med ett kontrollmärke som visar att den är undersökt och godkänd för användning. Tillsammans med en tydlig dokumentation minimerar det risken för stillestånd och skapar en trygghet för personalen, säger Per Andersson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.127