23948sdkhjf

Efterfrågan ökar i Frankrike

Axelent drar upp lagerkapaciteten då tillväxten är stark.
Hillerstorpsföretaget Axelent utökar lagerkapaciteten i Frankrike mot bakgrund av ökad efterfrågan.

– Vår expansion är resultatet av stark tillväxt i kombination med stor efterfrågan på lagerförda artiklar. Den utökade lagerytan kommer att förbättra leveranstiden för lagerförda småorder, säger Christian Souabe som är vd för den franska enheten BMI Axelent enligt ett nyhetsbrev.

BMI Axelent är beläget i Saint Romain de Colbosc som är en liten ort som ligger nära Le Havre vid franska Normandiekusten.

Le Havre är Frankrikes största hamn där det lossas cirka 100 miljoner ton gods varje år.

– Vårt befintliga lager på 900 kvadratmeter räcker inte längre till och vi utökar det därför med ytterligare 600 kvadratmeter. Sammantaget får vi en total lagerkapacitet på 1 500 kvadratmeter vilket stärker vår position på marknaden när det gäller snabbare leveranstider, säger Christian Souabe enligt nyhetsbrevet.

Företaget erbjuder produkter och tjänster inom säkerhet för maskin, bygg och lager. All produktutveckling, produktion, lagerhållning och förpackning sker i Hillerstorp i Gnosjö kommun.

Totalt har de försäljningskontor i fler än 50 länder och produkterna säljs över hela världen. Inom företaget finns bland annat varumärket X-Tray som erbjuder ett kabelförläggningssystem baserat på trådstegar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.11