23948sdkhjf

Industrigruppen köper ståltillverkaren

"Ett intressant företag med duktig personal".
Den privatägda företagsgruppen Storskogen köper familjeföretaget Stål & Rörmontage i Sölvesborg. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Det är ett intressant företag med duktig personal som är verksamt i en intressant nisch, säger Danial Kaplan hos Storskogen till Metal Supply.

Stål & Rörmontage erbjuder helhetsuppdrag från konstruktion, beredning, kalkyl, hållfasthetsberäkningar, tillverkning och montage på plats.

Många av uppdragen gäller stora och komplicerade konstruktioner – det kan röra sig om krossanläggningar, processutrustning för bil- och massaindustri, bärande konstruktioner till broar, detaljer till lyftok för containrar, klimat- och vindtunnlar samt silor.

Antalet medarbetare är omkring 50 personer. Säljarna Ronny och Susanne Södergren kommer att arbeta kvar i företaget med den förstnämnda kvar på posten som vd.

– Vi har haft en positiv utveckling de senaste åren och är mycket nöjda med att ha funnit en ny och långsiktig ägare i Storskogen. Stål- och Rörmontage är i dag redo att ta nästa steg och det finns mycket spännande potential i företaget bland annat genom tilläggsförvärv och inte minst med våra miljövänliga broar i rostfritt duplexstål, säger Ronny Södergren enligt ett pressmeddelande.

Storskogen köper och utvecklar små och mellanstora företag primärt i Sverige. Det grundades 2012 och äger nu totalt 19 fristående företag som totalt omsätter omkring två miljarder kronor. De beskriver sitt ägarperspektiv som långsiktigt.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.066