23948sdkhjf

Ökad efterfrågan för legotillverkaren

Kunderna finns inom industri och fordon.
Habobaserade Hedbergs Mekaniska maskininvesterar. Det skriver företaget i ett pressmeddelande.

Orten Habo ligger två mil nordost om Jönköping.

– Ökad efterfrågan och förbättrad flexibilitet var avgörande faktorer. Våra kunder finns spridda inom industri, telekom, fordon och möbelindustri, uppger företagets affärschef Fredrik Johansson för Metal Supply.

Nu köper de in en Amada LCG 3015 AJ 4KW. Tanken är att stärka upp maskinparken inom laserskärning. Hedbergs uppger att de redan ser resultatet av sin investering och ser fram mot en spännande höst.

– Vi är otroligt nöjda med vår senaste investering. Tack vare en låg driftskostnad utan initiala verktygskostnader, mer volymflexibilitet och kapacitet kan vi erbjuda våra kunder en ännu högre kostnadseffektivitet, säger Fredrik Johansson.

Företaget har varit verksamt under hela sju decennier. Hedbergs har en affärsrelation med Amada ända tillbaka till tidigt på 1980-talet.

– Amada är en pålitlig partner med en kort inställningstid vid störningar. Något som självklart är viktigt för vår produktion men även för våra kunder som kan känna sig trygga med att vi har en stark maskinpark, menar Fredrik Johansson.

Hedbergs Mekaniska grundades redan år 1949. Företaget är en systemleverantör som erbjuder hela tillverkningsflödet. Från konstruktion, till produktion, lagerhållning och leverans. De tar även hand om lågförädlade plåtkomponenter.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062