23948sdkhjf

Hydraulikbolaget etablerar sig på småländska höglandet

Öppnar en första butik i Nässjö och anställer en person som ska jobba med framtida expansionsprojekt i regionen.
Det svenska hydraulikbolaget Hydroscand etablerar sig på det småländska höglandet med en första butik. Det skriver företaget i ett pressmeddelande.

En butik öppnar i Nässjö den 3 juli. De kommer att tillhandahålla ett sortiment av slangar, kopplingar och andra ledningskomponenter.

Butiksytan är i ett inledande skede på 250 kvadratmeter men ska under hösten byggas ut till nästan det dubbla.

– Den nya etableringen gör att vi nu kommer närmare kunden på en marknad som är viktig för oss. Butiken i Nässjö är vårt första steg mot att öka tillgängligheten och servicen för våra kunder på det småländska höglandet, säger den svenske marknadschefen Pontus Nygren.

Företaget uppger att det till butiken kommer att anställa medarbetare som har lång branscherfarenhet. Filialchef blir Henrik Wijk som är nyanställd och uppges ha 13 års branscherfarenhet.

Vidare har Clas Lindahl anställts till butiken – han kommer att arbeta med framtida expansionsprojekt i regionen. Även han uppges ha en lång branscherfarenhet i ryggen.

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm år 1969 och är i dag en stor aktör inom slang och ledningskomponenter på den nordiska marknaden. De har drygt 1 100 medarbetare.

I Sverige har företaget knappt 60 slangservicebutiker belägna från Kiruna i norr till Malmö i söder och cirka 400 medarbetare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.095