23948sdkhjf

Norska tungviktaren väljer ny stansmaskin från Salvagnini

Marknadsledaren inom tillverkning av avancerade dörrar, fönster- och väggsäkerhetslösningar investerar i en S4Xe-30 från leverantören i Värnamo.
Bakom inköpet står Rapp Bomek i norska Kapp. Stansmaskinen ska kopplas samman till en stans och bocklinje med befintlig panelbockningsmaskin P4X-3216 som installerades 2010/2011.

Lagerdelen, som är direktkopplad till systemet, kan förse produktionslinjen med enskilda plåtämnen för extremt produktorderstyrd tillverkning av plåtpaneler. MD-tornet har 12 hyllor för utgångsämnen samt att inmatningsytan kan mata ämnen direkt till stansmaskinen.

I linje med lagerdelen är Salvagninis S4 stans- och klippmaskin placerad, som stansar det valda ämnet samt renklipper det till rätt format med sin inbyggda vinkelsax.

Efter stansmaskinen finns en vändstation som vid behov vänder plåtämnet i 180 grader. Ämnet matas därefter vidare till befintlig P4 panelbockningsmaskin där det bockas till önskad panel, alternativt bockas och klipps som en profil.

Salvagninis egenutvecklade parameterprogrammering kommer att via kundens order genom OPS mjukvaran (sammankoppling mellan MRP och Salvagninis off-line programmering) automatiskt generera maskinprogram och hantera den dynamiska jobbkön i stansmaskinen.

Bockmaskinen kommer vid linjekörning att fungera som slav till stansmaskinen som automatiskt överför data tillsammans med ämnet som ska bockas.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094