23948sdkhjf

Smörjmedelsbolaget gör svensk satsning

Tanken är att utvidga verksamheten med fler säljare och samarbetspartners runt om i landet.
Smörjmedelsföretaget Interflon, med bas i Nederländerna, finns nu representerat på den svenska marknaden. Det är det Stockholmsbaserade företaget Interflon Sweden som driver verksamheten och de uppges även planera att utvidga verksamheten med fler säljare och samarbetspartners runt om i landet. Det framgår av ett pressmeddelande.

– I nuläget vet jag inte hur expansionstakten kommer att se ut men på lite längre sikt räknar jag med att vi kommer att ha 8-10 säljare/återförsäljare i Sverige, uppger Johan Larpe på Interflon Sweden för Metal Supply.

Interflon tillverkar smörjmedel för underhåll av industri- och livsmedelsutrustning. Tanken med produkterna är att de ska minska underhållskostnaderna och strömförbrukningen. De ska också innebära en ökad livslängd för maskiner och dess komponenter, heter det.

– Jag är övertygad om att det finns en fantastisk potential för våra produkter på den svenska marknaden. Dagens kunder är medvetna, de vill inte bara ha ett smörjmedel, utan de vill ha en produkt som ger lägre energiförbrukning, sänker underhållsarbetet och minskar antalet oplanerade uppehåll i produktionen, säger Johan Larpe.

Sedan starten år 1980 uppges fler än 135 000 kunder i drygt 50 länder ha uppgraderat till smörjmedel från Interflon.

Bolaget är specialiserat på smörjning med så kallad MicPol-teknik och industriell rengöring med tekniken F-Active. Det här ska alltså innebära bevisade och mätbara kostnadsbesparingar.

Alla företagets produkter är godkända för livsmedel och de har även HALAL-certifiering.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.771