23948sdkhjf

Svenska tillverkaren lägger in högsta växeln för tillväxt

Satsar framåt med både utökat djup och ny bredd. Det innebär nya och förbättrade produkter men även förstärkning inom både försäljning och ledning.
Efter flera år med positiv tillväxt tar nu SFS intec ett nytt utvecklingssteg, med en storsatsning som enligt vd:n Jens Hagfors sker på bred front.

– Vår målsättning är att växa kraftigt inom alla segment, stålbyggnad, träkonstruktioner, prefabindustri och låglutande tak, säger han.

Under 2017 lanseras flera nya och uppdaterade produkter. Hittills har två helt nya produkter presenterats. Soter, det smarta vajersystemet för taksäkerhet och ett helt nytt infästningssystem för prefabväggar. Dessutom breddas produktsortimentet av infästning för träkonstruktioner med 300 procent.

Även på personalsidan har förstärkningar gjorts. Mikael Hoffström är ny teknisk säljare sedan maj i år. Med 14 års erfarenhet som entreprenör inom tätskikt, låglutande tak och plåtslageri vet han hur det kundsegmentet tänker och vad de vill se hos en materialleverantör.

– Jag kommer framförallt att stötta entreprenörer med råd kring produkter men även se till att vår produktutveckling bibehålls på högsta nivå, säger han själv om sin roll.

SFS intec, med huvudkontor och lager i Strängnäs, marknadsför och lagerhåller produkter som producerats i egna anläggningar i Schweiz, England, Frankrike, Italien, Tjeckien, USA och Sverige.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094