23948sdkhjf

Teknikkonsulten etablerar sig i Nyköping

Orten befinner sig i ett expansivt skede med närhet till Skavsta och E4:an.
Teknikkonsulten Berotec etablerar sig i Nyköping. Det skriver företaget i ett pressmeddelande.

Den tidigare Berotec-anställde Leif Ragnarsson blir affärsledare och även regionansvarig.

– Nyköping befinner sig i ett expansivt skede med närhet till Skavsta och E4:an. Det finns även en planerad satsning på höghastighetståg och en stark inflyttning till Nyköping och Trosa. Många vill komma nära havet och naturen men samtidigt ha närheten till bra kommunikationer. Jag ser en stor potential för Berotec i Sörmlandsregionen, det finns redan nu en rad företag som köper konsulttjänster, säger Leif Ragnarsson.

Han har tidigare jobbat som inköpare på Corpower som bygger vågkraftverk. Närmast kommer Ragnarsson från en tjänst som ansvarig inköpare på Inclined Labs som bygger en vindtunnel för Wingsuitflying i Bromma. Dessförinnan var han konsult inom verkstadsindustrin.

– I dag är det många konsulter som pendlar till bland annat Stockholm men som gärna skulle jobba på hemmaplan. Nu skapar vi förutsättningarna för det. På Berotec har vi en humanistisk syn på ”konsultande”, där work-life balance står i fokus. Detta ger oss en stor fördel gentemot kollegorna i branschen, säger Leif Ragnarsson.

Berotec har drygt 230 medarbetare fördelade på sju svenska kontor.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.11