23948sdkhjf

PLM Group blir återförsäljare av 3D-skrivare från HP

Avtalet gäller hela den nordiska marknaden och ger tillverkare och ingenjörer åtkomst till produkterna.
PLM Group breddar sitt erbjudande vad gäller 3D-skrivarlösningar med 3D-tryckteknik från HP. Genom ett återförsäljaravtal ska nordiska tillverkare och ingenjörer få tillgång till HP:s helt nya serie av 3D-skrivare. Det framgår av ett pressmeddelande.

Avtalet ska stärka PLM:s position ytterligare som återförsäljare av lösningar för additiv tillverkning och support på den nordiska marknaden.

HP har i årtionden varit en stor aktör inom skrivarteknik och bedöms få stor inverkan på 3D-skrivarmarknaden med den nya produkten HP Multi Jet Fusion.

Skrivaren ska erbjuda god utskriftskvalitet med upp till tio gånger hastigheten. Enligt uppgift ska det även ske till en lägre kostnad jämfört med konkurrenter.

– Vi är mycket stolta över att PLM Group är utnämnd till en helnordisk återförsäljare av HP:s 3D-skrivare. Vi tycker att 3D-skrivare från HP levererar mycket konkurrenskraftiga funktioner som ger betydande förbättringar i utskriftshastighet och kostnadsminskning, säger PLM:s koncernchef Jan Lundström.

I dag är PLM Group en helnordisk återförsäljare av 3D-skrivare från HP, 3D Systems, Markforged och DWS. Vid den senaste internationella och viktiga galan 3D Printing Industry Award fick alla dessa företag prestigefyllda branschpriser.

PLM Group har i dag 17 lokalkontor på åtta nordiska och baltiska marknader, med cirka 130 medarbetare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094