23948sdkhjf

Elmia har hittat två nya chefer

En av dessa har tidigare jobbat på mässan och letar sig alltså nu tillbaka igen.
Elmia har rekryterat två nya chefer. Det skriver mässföretaget i ett pressmeddelande.

En av dessa återvänder till mässbolaget för sin nya tjänst. Metal Supply har tidigare rapporterat att flera chefer lämnat.

Den nye produktionschefen Benny Blick var chef för Elmias avdelning Arena och Logistik under åren 2015-2016. Nu återvänder han till en annan tjänst och även en annan avdelning.

– Det känns jättebra att få förnyat förtroende. Det är en spännande framtid för Elmia och mycket som ska göras. Jag ser fram mot att fördjupa mig ännu mer i produktionsrollen och utvecklingen av arenan och fastighetsfrågorna, säger Benny Blick.

Han är 56 år och har en civilingenjörsexamen från Chalmers Tekniska högskola i Göteborg med inriktning maskin och energi. Blick har arbetat inom bygg, kraft och värme- och fastighets- och it-branschen (affärssystemleverantör).

Vidare har Mattias Hörberg utsetts till ny ekonomichef. Han är 49 år och uppges ha bred erfarenhet inom redovisning, rapportering, ekonomistyrning och verksamhetsutveckling. Närmast kommer han från ett jobb som HR-chef på förpackningsbolaget Nefab med huvudkontor i Jönköping.

Hörberg väntas tillträda sin nya tjänst den 10 augusti.

Elmia är ett av Nordens stora mässföretag och arrangerar årligen konferenser, kongresser och event.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094