23948sdkhjf

Västeråsföretaget börjar sälja tyska Werths produkter i Sverige

Avtalet med Werth Messtechnik gäller med exklusivitet på den svenska marknaden.
KmK Instrument och tyska Werth Messtechnik har inlett ett samarbete. Det framgår av ett pressmeddelande.

KmK har tidigare representerat Werth, ett samarbete som nu återupptas, med exklusivitet på den svenska marknaden.

Med Werth i portföljen så förstärks KmK:s position som leverantör av precisionsinstrument och mätutrustningar till svensk verkstads-, fordons- och metallindustri.

KmK får status som exklusiv generalagent på den svenska marknaden och kommer att tillhandahålla Werths produktportfölj samt erbjuda till exempel expertstöd och utbildning.

Werths sortiment sträcker sig från klassiska profil- och mätprojektorer och standardlösningar för optisk 2D och 3D koordinat mätteknik, till mycket avancerade koordinatmätningsutrustningar med multi-sensorer, såsom optik, laser och touch prober samt röntgen datortomografi.

KmK Instrument grundades år 1994 och är ett agentur- och kunskapsföretag inom mätning, provning och kontroll med fokus på produkter och specialistkompetens inom områdena mätteknik, materialprovning och oförstörande provning. Bolaget är lokaliserat med ett democenter i teknikstaden Västerås.

Werth Messtechnik grundades 1955. Bolagets huvudkontor ligger i Giessen i en region i Tyskland med en lång industriell tradition inom finmekanik och optik. Werth har installerat över 10 000 mätmaskiner inom många industriområden.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.125