23948sdkhjf

Svenskt superföretag inom automation växer med ny teknikchef

JonDeTech växer med Anders Jansson, tidigare Principal engineer på Neonode, som nu ska vara med och vidareutveckla JonDeTechs IR-sensorer.
På JonDeTech får Anders Jansson rollen som teknikchef med övergripande teknikansvar för applikationer, tillämpningar och framtida teknikval. Han tillträdde sin nya tjänst 24 februari 2017.

– Vi är på väg att ta JonDeTech och vår IR-sensorteknologi till nästa nivå. Avgörande för att lyckas är att fortsätta utveckla vår teknologi och skapa fler applikationer för företag med behov av vår IR-sensor. Med Anders gedigna erfarenhet kommer vi kunna ta dessa viktiga steg, säger Robert Ekström, vd JonDeTech.

Anders Jansson har lång erfarenhet från elektronik, tillverkning och sensormarknaden, bland annat från sin roll som Principal engineer och även som Team Manager Electronics på Neonode.

Det svenska innovationsföretaget har utvecklat världens tunnaste IR-sensor och tog nyligen in 50 miljoner kronor i en nyemission. Investeringen möjliggör för fortsatt teknikutveckling, nyanställningar och expansion internationellt.

Gartner har förutspått att marknaden för sensorer är 20 miljarder dollar 2020.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078