23948sdkhjf

Trejons nysatsning skapar högkonjunktur

För grossist och tillverkningsföretaget Trejon skapar deras nya skogprogram, Multiforest, med vagnar och kranar, högkonjunktur.
"Trejon började planera för tillverkningen av skogsvagnar och kranar för cirka 1,5 år sedan. Detta gjordes för att möte den kommande lågkonjunkturen, samt att möta våra kunders efterfrågan på ett komplett skogsprogram. Många av våra certifierade maskin återförsäljare hade visat stort intresse för att vi skall producera en egen skogsvagn med kran av hög kvalité" berättar Henrik Johansson marknadsansvarig vid Trejon.

Nu har företaget ökat orderingången totalt med ca 30 % och målet som företaget hade uppsatt till februari 2010 passerades redan i oktober.

Trejon tillverkar vagnar i sex storlekar, från 8 till 14 ton och alla bygger på samma kvalitetssäkringstänkande, dvs. materialval och ingående komponenter är grundligt testade innan de tillåts ingå i tillverkningsprocessen.
Huvuddelen av den tekniska utvecklingsarbetet sker i Vännäs, Västerbotten medan tillverkning, montering och kvalitets kontroll sker vid Trejons fabrik i Tabiveri, Estland.

”Vi ser med glädje fram emot nästa år och är övertygad att framgångarna med
Multiforest kommer att bestå” säger Henrik Johansson avslutningsvis.



Källa: Pressmeddelande

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078