23948sdkhjf

Saab tecknar globalt ramavtal med Loomis

Det här samarbetet ska hjälpa kontanthanteringsbolaget att växa på nya marknader.
Försvars- och säkerhetsföretaget Saab och kontanthanteringsbolaget Loomis Group har tecknat ett globalt ramavtal angående användning av Saabs logistiksystem Track and Trace. Det framgår av ett pressmeddelande.

Avtalet omfattar en period på sju år. Det konsoliderar befintliga avtal mellan Saab och Loomis och omfattar användning av systemet på fyra nya marknader.

– Vi är glada över det här nya avtalet och ser fram emot att fortsätta vårt framgångsrika samarbete med Loomis för att tillsammans utveckla och leverera deras viktiga operativa system till alla delar av deras globala verksamhet. Avtalet stöder också en expansion på nya marknader, säger Jonas Hjelm, chef för Saabs affärsområde Support and Services.

Track and Trace är utvecklat för att ge kunden en lösning för logistikhantering vid olika typer av transporter.

Med hjälp av denna har användaren full kontroll över sina logistiktjänster genom ett arbetsorderbaserat system som hanterar, övervakar och mäter alla tjänster som levereras till slutkund.

Systemet skapar även en operativ reviderbar spårning från start till slutligt genomförande som möjliggör full kontroll genom hela transportlogistikkedjan. Systemet fungerar även för användning på mobila plattformar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094